Bureauvanvliet

Diensten

Bureau Van Vliet biedt zowel kleine als grote uitgevers een full service dienstenpakket.
Naast de advertentieverkoop zorgen wij tevens voor de volledige administratieve afhandeling.

Onze full service diensverlening bestaat ondere andere uit: 

  • advertentieverkoop
  • advertentie-ordering & traffic
  • boekhouding en facturatie
  • DTP-studio
  • marketingondersteuning

Media Ordering & Traffic

Alle verkochte advertenties worden administratief verwerkt door onze afdeling Media Ordering & Traffic. ierdere adveteerder ontvangt een opdrachtbevestiging voor het plaatsen van een advertentie. Hiervoor gebruiken we een volledig geautomatiseerd systeem dat u op elk gewenst moment een overzicht kan geven van de verkochte advertenties in uw tijdschrift. Tevens onderhoudt deze afdeling contact met uw drukker/vormgever zodat alle advertenties op tijd en drukklaar bij uw drukker/vormgever aanwezig zijn.

Kant en klaar advertentiemateriaal

Een andere belangrijke taak is het aanleveren van kant en klaar advertentiemateriaal. Zo wordt elke advertentie door onze DTP studio gecontroleerd op bruikbaarheid. Uw drukker of uw vormgever ontvangt van ons dus uitsluitend kant en klaar advertentiemateriaal. Tevens werkt de DTP-studio nauw samen met de afdeling marketing bij het realiseren van verkoopondersteunende flyers, folders en nieuwsbrieven.

Marketingafdeling

Een ander voordeel van onze full service dienstverlening is de afdeling marketing. Deze afdeling zorgt voor constante verkoopondersteuning van onze titels door onder andere Direct Mail acties, zowel in print als via e-mail, marktonderzoeken, vervaardigen van prospectbestanden, het realiseren van verkoopondersteunende flyers en brochures, het schrijven van persberichten aan vakmedia en de realisatie van (E-mail) nieuwsbrieven naar reclame- en mediabureaus. Allemaal voor de promotie van uw titel en het genereren van advertentieverkoopleads.

Volledig geautomatiseerd

Al onze afdelingen zijn volledig geautomatiseerd. Het grote voordeel hiervan is dat u op elk gewenst moment een up to date beeld heeft van de adverteerders en advertentieomzet van uw titel.

Financiële afdracht

Uiteraard verloopt de financiële afdracht met u volgens vooraf gemaakte afspraken: u ontvangt de afrekening overzichtelijk en gespecificeerd op het met u afgesproken moment.

...