Bureauvanvliet

Evenementenverkoop

Organisatie en exploitatie van Informatiemarkten.

Wanneer het aankomt op de organisatie en exploitatie van Informatiemarkten tijdens uw ledenevenementen en ledencongressen, kunt u volledig op ons rekenen. Als uw betrouwbare partner en dankzij onze diepgaande kennis van uw markt, ontzorgen wij u volledig en nemen de verantwoordelijkheid voor de gehele operatie.

 

We bieden een scala aan diensten, waaronder:

 

  • Standverkoop: We faciliteren en beheren de verkoop van stands, waarbij we snel en op maat potentiële standhouders benaderen dankzij onze marktexpertise.
  • Beurs/evenement indeling: We zorgen voor een doordachte en efficiënte indeling van de beurs of het evenement.
  • Begeleiding bij standopbouw: We bieden professionele begeleiding bij de opbouw van stands, waardoor deelnemers zich kunnen concentreren op hun presentatie.

 

Naast deze diensten omvat ons aanbod ook crossmediale verkoop, met onder andere:

 

  • Sponsored in diverse nieuwsbrieven: We bieden mogelijkheden voor sponsoring in verschillende nieuwsbrieven om uw Informatiemarkt te promoten.
  • Banners op websites: We plaatsen banners op relevante websites om het bereik van uw evenement te vergroten.
  • Advertentieverkoop in diverse magazines: We zorgen voor advertentieverkoop in verschillende magazines om uw Informatiemarkt onder de aandacht te brengen.

 

En het beste van alles is dat de verkoop en commerciële contacten worden beheerd door uw vertrouwde sales manager.

 

Daarnaast bieden we een gratis white paper aan: "Maak van uw ledencongres ook een financieel succes", inclusief een handige checklist en stappenplan. Wilt u meer weten over hoe u een Informatiemarkt vakkundig organiseert en exploiteert? Vraag dan onze gratis white paper aan via info@bureauvanvliet.com.

 

Dit hele proces voeren we uit in samenwerking met onze dochteronderneming Spoor & Partners, dat aanzienlijke expertise heeft opgebouwd op dit gebied via hun eigen uitgeefmerken en I&G Events. Wij zijn er om u te ondersteunen en uw evenement tot een succes te maken.

 

...