Bureauvanvliet

Uitgeefdiensten

Volledige bladmanagementdiensten voor uitgevers

Uitgevers, uitgevende instanties en (branche) verenigingen in de b2b-markt helpen wij met bladmanagementtaken. Wij verzorgen in samenwerking met u een full service cross-mediaal uitgeeftraject:

 

  • Bladformule: Wij helpen bij het ontwikkelen van een aantrekkelijke en effectieve bladformule voor uw publicatie, zodat deze precies de juiste snaar raakt bij uw doelgroep.
  • Vormgeving: Ons team van grafische experts zorgt voor professionele vormgeving die uw inhoud visueel aantrekkelijk en goed leesbaar maakt.
  • Marketingstrategie: Wij helpen u bij het ontwikkelen van een doordachte marketingstrategie om uw publicatie succesvol te positioneren en te promoten.
  • Evenementen: Wij ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van evenementen die aansluiten bij uw doelstellingen en uw lezerspubliek aanspreken.
  • Volledige leden- en abonnementenadministratie: Wij zorgen voor een vlotte en georganiseerde beheer van leden- en abonnementenadministratie, wat essentieel is voor het onderhouden van een sterke relatie met uw lezers.

 

Met deze diensten kunt u profiteren van een allesomvattende benadering van uitgeven, ondersteund door de expertise en ervaring van Bureau Van Vliet en Spoor & Partners. Voor meer informatie kunt u hieronder op het logo drukken om naar de website te gaan.

 

...