Brabeau

Brabeau

...
Karakteristiek

Brabeau, met de klemtoon op beau, is het enige publiekstijdschrift voor en over Noord-Brabant. Het is een driemaandelijks fullcolour tijdschrift met in elke editie: interieurs, tuinen, interviews, natuur, cultuur, geschiedenis, koken en eten, shopping, te-doen-agenda en het Brabeau Bulletin met de leukste adresjes. Alles waarover in Brabeau geschreven wordt, bevindt zich in de nabijheid van de lezer. De onderwerpen roepen gevoelens van herkenning en verbondenheid op: Het is óns blad, het gaat over óns Brabant.

Doelgroep

Brabeau bestaat sinds 2012 en is een snel groeiend tijdschrift. Het magazine wordt, behalve naar de abonnees, binnen én buiten Brabant verspreid in een oplage van 20.000 exemplaren. De 981 verkooppunten zijn tijdschriftenwinkels, boekenzaken en supermarkten. Brabeau blijft steeds drie maanden lang te koop en onder de aandacht. 

Brabeau wordt gelezen door vrouwen (60%) en mannen (40%) vanaf ± 40 jaar met een concentratie in de leeftijdsgroep van midden 50. Veel lezers van Brabeau, de vijftigers, bevinden zich in de tweede levensfase: ze hebben volwassen kinderen en meer tijd en geld voor zichzelf te besteden. Verhuizen staat vaak op de verlanglijst: eindelijk naar het platteland of juist terug naar de stad. De Brabeaulezer besteedt meer geld dan gemiddeld aan interieur, tuin en ontspanning.

Uitgave van:

Oseberg Publishing

Verschijningsfrequentie

4x per jaar

Meer informatie en advertentietarieven van Brabeau

Stuur ons een e-mail ยป