Bijna 60 jaar verkoopervaring

Afdrukken

In de hectische mediawereld al bijna 60 jaar lang succesvol in resultaatgerichte advertentieverkoop! Dat ben je niet zomaar. Dat vereist naast een effectief verkoopapparaat een stabiel en betrouwbaar beleid gebaseerd op bijna 60 jaar sales ervaring.

Kennis van online uitgaven en online exploiteren

In bijna 60 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot het toonaangevende (crossmediaal) media-exploitatiebureau. Ons bureau adviseert al jaren uitgevers over hoe zij hun online-producties (website, e-zine, e-mailnieuwsbrief) kunnen ontwikkelen en ook kunnen exploiteren op de adverteerdersmarkt.  

Online exploitatiemodellen

We geven de uitgever advies over de te hanteren online advertisingmogelijkheden (skyscrapers, leaderboards, rectangles, tekstads, etc) die het best aansluiten bij de vormgeving van de online-producties en de wensen uit de adverteerdersmarkt.

Online betalingsmodellen

Ook staan wij de uitgever bij in het adviseren van het meest geschikte betalingsmodel zoals CPM, CPC, CPA of per tijdsperiode, hetgeen wederom afhankeljk is van uw adverteerdersmarkt.

Tariefstelling

Uiteraard voorzien wij de uitgever ook van advies over een marktconforme tariefstelling voor de online advertisingmogelijkheden om zo uw online-producties zo goed mogelijk te exploiteren op de adverteerdersmarkt.

Bannerbeheersysteem

De afdeling online-media ontwikkeling heeft een bannerbeheersysteem ontwikkeld waarmee banners en andere online-advertisingmogelijkheden in uw website of in uw e-mail nieuwsbrief, snel en effecient geupload en verwijderd kunnen worden.

U bevindt zich hier:  HomeAdvertentieverkoopBijna 60 jaar verkoopervaring