Afdrukken
Cover STIEF m/v

Uitgave van:
Jo Publish

Verschijningsfrequentie
4x per jaar

STIEF m/v

Karakteristiek

STIEF m/v is een publiekstijdschrift voor stiefouders en iedereen die met stiefouders te maken heeft. Een magazine dat informatie, erkenning en ontspanning biedt.
Het blad is bedoeld voor het delen van ervaringen en kennis en biedt ook praktische handvatten. Het is een steuntje in de rug, maar ook een magazine dat je aan je vrienden kunt laten lezen: kijk, zo gaat het bij ons ook, en hier loop ik tegenaan. Het magazine is positief en oplossingsgericht van toon, maar laat ook situaties zien waarin er gewoon geen winnaars zijn. Kortom, STIEF m/v verliest de realiteit niet uit het oog.

Doelgroep

De primaire doelgroep van het magazine zijn (stief)ouders (m/v) die in een samengesteld gezin leven. De leeftijdscategorie hiervoor is ongeveer 25 - 50 jaar.
Secundaire doelgroep zijn (stief)ouders van wie de (stief)kinderen al de deur uit zijn, grootouders, vrienden, vriendinnen, maar ook oudere stiefkinderen (ongeveer 20+). Kortom de omgeving van het samengestelde gezin. Dit magazine is een mooie, makkelijke en toegankelijke manier om te laten zien waar je als samengesteld gezin mee te dealen hebt