Afdrukken
Cover Pro Shots Magazine

Uitgave van:
Pro Shots Photo Agency BV

Verschijningsfrequentie
4x per jaar

Pro Shots Magazine

Karakteristiek

Het Pro Shots Magazine is een digitaal magazine dat wordt uitgegeven door het gelijknamige fotopersbureau Pro Shots. Het wordt elke drie maanden gepubliceerd op de eigen website.
Daarnaast ontvangen 2.100 relaties in de media- en sportwereld het magazine via de e-mail. Door het plaatsen van bannerposities op 15 voetbalwebsites wordt het bereik enorm vergroot. Bezoekers klikken op de banner met afbeelding van het laatste magazine waardoor het blad zicht meteen opent in het scherm. Het Pro Shots Magazine pretendeert geen sportmagazine te zijn. Verhalen zijn kort, luchtig en makkelijk te lezen. De achtergrond
is en blijft de fotografie waardoor het beeldaspect duidelijk naar voren komt.

Inhoud:
Het blad telt 48 pagina’s met vaste rubrieken die een inkijk geven in het leven van voetballers, mensen met in de mediawereld, klanten en medewerkers van het bedrijf Pro Shots.

Doelgroep

Het merendeel van de lezers zijn mannen in de leeftijd 16 tot 55 jaar met een bovengemiddelde interesse in sport en voetbal.
De banners op de diverse voetbalwebsites zorgen voor een enorme traffic naar het magazine met aantallen rond de 9 miljoen(!) pageviews per editie.
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarievenAlle mediaConsumentenbladenPro Shots Magazine