Alle media


afbeelding van 6 SURF magazine

 6 SURF magazine

Met veel actie van eigen bodem, reisverhalen, aandacht voor techniek en materiaal, internationale actie, verslagen van nationale internationale evenementen en natuurlijk heel veel mooie foto’s zal 6|surf magazine een zo breed mogelijk surfpubliek aanspreken.

 

afbeelding van Access kiteboard magazine

 Access kiteboard magazine

Access kiteboard magazine is bestemd voor alle kiteboarders in Nederland en Belgie. In beschrijvende en informatieve artikelen, ondersteund door hoogwaardig en spectaculair beeldmateriaal.

 

afbeelding van Advalvas

 Advalvas

Advalvas is het journalistiek onafhankelijk platform van de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

afbeelding van ANPV Magazine

 ANPV Magazine

Het ANPV Magazine is het ledenblad van de Algemene Nederlandse Politie Vereniging (ANPV), een politie-vakbondorganisatie voor iedereen die bij de politie werkt, buitengewone opsporingsambtenaren en toezichthouders.

 

afbeelding van Asian Horecavizier

 Asian Horecavizier

Asian Horecavizier is een gratis “glossy” vakblad op tabloid formaat voor de Aziatische horeca ondernemer.

 

afbeelding van Australië Magazine

 Australië Magazine

Australië Magazine is een eenmaal per jaar verschijnende uitgave over reizen naar en door Australië.

 

afbeelding van Autisme Magazine

 Autisme Magazine

Dit kleurrijke en toegankelijk geschreven tijdschrift is sinds jaar en dag hét ledenblad van de NVA. Elk kwartaal biedt “Autisme Magazine” actuele kennis over allerlei interessante ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, zorg, onderwijs, werk en vrije tijd.

 

afbeelding van AutoleaseWereld

 AutoleaseWereld

AutoleaseWereld is een Multi- en crossmediale uitgave die zich richt op lease-, fleet- en mobiliteitsprofessionals.

 

afbeelding van Balans Magazine

 Balans Magazine

BM is een toegankelijk geschreven publiekstijdschrift over leer- en ontwikkelingsproblematiek. De grote drie leer- en ontwikkelingsstoornissen die elke BM op verschillende manieren aan bod komen zijn dyslexie, AD(H)D en ASS.

 

afbeelding van Beauty Wellness Magazine

 Beauty Wellness Magazine

Beauty Wellness Magazine is het onafhankelijke glossy vaktijdschrift voor professionals in de beautybranche.

 

afbeelding van Beursbengel

 Beursbengel

Vakblad de Beursbengel biedt actuele vakinformatie over verzekeringstechniek en verzekeringsproducten. De thema’s variëren van aansprakelijkheid, leven en pensioen, brand, transport, zorg en inkomen, Wft, zorgplicht tot aanverwante thema’s als  scale en sociale regelgeving. Het vakblad heeft grote autoriteit in de markt. De meeste assurantieclubs hebben voor hun leden een abonnement afgesloten op dit vakblad.

 

afbeelding van Burda

 Burda

Burda style is het grootste internationaal verspreide tijdschrift voor zelfmaakmode. Het basisconcept van de maandelijkse uitgave is de internationale trends op de voet te volgen en deze naar draagbare zelfmaakmode te vertalen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan accessoires, beauty, creatieve ideetjes, woonaccessoires en kinderkleren.

 

afbeelding van C Magazine

 C Magazine

C Magazine is het magazine voor communicatieprofessionals van Logeion, vereniging voor communicatie.

 

afbeelding van Canada Magazine

 Canada Magazine

Canada Magazine is een eenmaal per jaar verschijnende uitgave over reizen naar en door Canada.

 

afbeelding van Corporatiebouw

 Corporatiebouw

Corporatiebouw is hét onafhankelijke, journalistiek geschreven magazine voor de gehele corporatiebranche. Corporatiebouw verschaft de lezer actuele markt- en vakinformatie op het gebied van technische en productgerichte onderwerpen, van bouw en ontwikkeling tot productinformatie, advies en professionalisering van de bouw die zowel van belang is voor het inkoopmanagement als voor het bouwmanagement van de corporaties.

 

afbeelding van De Caravan

 De Caravan

‘De Caravan’ is het clubblad van de Nederlandse Caravan Club, een vereniging waar ruim 2.500 gezinnen lid van zijn.

 

afbeelding van De Mooiste Rondreizen

 De Mooiste Rondreizen

‘De Mooiste Rondreizen’ is een eenmaal per jaar verschijnende uitgave over de mooiste rondreizen ter wereld.

 

afbeelding van De Mooiste Stedentrips

 De Mooiste Stedentrips

‘De Mooiste Stedentrips’ is een eenmaal per jaar verschijnende uitgave over de mooiste steden ter wereld.

 

afbeelding van EIM in Business

 EIM in Business

EIM in Business magazine is een nieuw kwartaalmagazine over Enterprise Information Management.

 

afbeelding van Erasmus Magazine Online

 Erasmus Magazine Online

Erasmus Magazine (EM) is het onafhankelijke, journalistieke medium van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

afbeelding van Erfgoed Magazine

 Erfgoed Magazine

Erfgoed Magazine is een uitgave van Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V. met medewerking van meer dan 100 monumentenorganisaties en –instellingen. Het is het meest gelezen (vak)tijdschrift over cultureel erfgoed in Nederland.

 

afbeelding van Ergotherapie Magazine

 Ergotherapie Magazine

Ergotherapie Magazine is een informerend, opiniërend, leesbaar en aantrekkelijk magazine. Het is niet alleen onmisbaar voor de (aankomend) ergotherapeut, maar ook voor mensen uit andere (para-) medische beroepen, mensen uit de verzekeringswereld, beleidsmakers en politici.

 

afbeelding van Fabulous Mama

 Fabulous Mama

Dit glossy magazine wordt iedere maand gevuld met mooie mode, beauty- en lifestyle reportages.

 

afbeelding van FLINK

 FLINK

FLINK is het enige digitale platform waar kennis en kunde over verzekeringstechniek centraal staan. Er wordt actief vakinformatie uitgewisseld tussen professionals in de verzekeringsbranche. De meeste assurantieclubs hebben voor hun leden een abonnement afgesloten voor dit platform. Studenten van hogescholen en universiteiten hebben gedurende hun financiële studie gratis toegang tot FLINK.

 

afbeelding van FOLIA / HVANA

 FOLIA / HVANA

Folia.nl is de website voor de Universiteit en de UVA Hogeschool van Amsterdam, de UvA en de HvA

 

afbeelding van Forum

 Forum

Forum is het opinieblad van VNO-NCW, de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. Forum verschijnt 11 keer per jaar en publiceert dagelijks nieuwe artikelen, columns en meer op www.opiniebladforum.nl.

 

afbeelding van Fruitteelt

 Fruitteelt

Fruitteelt is een hoog gewaardeerd, veelvuldig geraadpleegd vakblad voor de fruitteler met informatie over onder andere: teelttechnieken, gewasbescherming, bedrijfsvoering, markt, afzet en overheidsbeleid.

 

afbeelding van GoAmerika Magazine

 GoAmerika Magazine

GoAmerika Magazine is een eenmaal per jaar verschijnende uitgave over reizen naar en door de Verenigde Staten.

 

afbeelding van Greenity

 Greenity

Greenity is een onafhankelijk, toonaangevend vakblad voor de gehele bloembollen- en vasteplantensector. Greenity biedt de lezers actuele nieuwsfeiten vanuit de branche en verdieping middels achtergrondartikelen. Het magazine rust op een aantal belangrijke pijlers: teelt, afzet, ondernemerschap, trends en ontwikkelingen, onderzoek en opinie. De redactionele artikelen worden door ervaren redacteuren geschreven, zijn objectief, betrouwbaar en het geheel wordt gecompleteerd met uitsluitend kleurrijk fotomateriaal.

 

afbeelding van Heemschut

 Heemschut

Met het geheel full colour uitgevoerde tijdschrift Heemschut bereikt de grootste vereniging op het gebied van particuliere erfgoedbescherming in Nederland haar leden en andere betrokkenen die geïnteresseerd zijn of belang hebben bij het in stand houden van monumenten.

 

afbeelding van Het Orgel

 Het Orgel

Het Orgel verschijnt sinds 1886 en is Europa's oudste orgeltijdschrift. Het is een tijdschrift voor de orgelcultuur in al haar facetten. Er wordt aandacht besteed aan orgelmuziek, orgelbouw, personen en verschijnselen uit de orgelwereld.

 

afbeelding van Jaarboek Openbare Bibliotheken

 Jaarboek Openbare Bibliotheken

Het Jaarboek Openbare Bibliotheken biedt een compleet en geactualiseerd overzicht van adressen en gegevens van openbare bibliotheken, provinciale bibliotheekcentrales, bibliotheken met een wetenschappelijke steunfunctie en tal van nationale organisaties op het gebied van het openbaar bibliotheekwezen. Een adressengids die het gehele jaar door als naslagwerk wordt geraadpleegd.

 

afbeelding van Kasteel & Buitenplaats

 Kasteel & Buitenplaats

Nederlandse Kastelenstichting (NKS) Kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats maakt elk kwartaal het tijdschrift Kasteel & Buitenplaats voor donateurs en anderen die dit culturele erfgoed een warm hart toedragen.

 

afbeelding van Kleur&Stijl

 Kleur&Stijl

Vakblad Kleur & Stijl is het toonaangevende magazine voor professionals in de beauty, styling en imago industrie.

 

afbeelding van Levende Talen Magazine

 Levende Talen Magazine

LTM bevat actueel nieuws uit het vakgebied en artikelen over de didactiek van het talenonderwijs. In het blad staat het lesgeven centraal: praktische zaken aangaande het lesgeven en lesmateriaal.

 

afbeelding van Mare

 Mare

Mare is het weekblad voor de Universiteit Leiden. De lezerskring van het blad bestaat uit allen die, als student of personeelslid, aan de universiteit verbonden zijn.

 

afbeelding van Markant

 Markant

Markant gaat over de ondersteuning van mensen met een beperking en hun deelname aan de samenleving. Het laat zien hoe zij kunnen deelnemen aan de samenleving en een kwalitatief goed leven kunnen leiden.

 

afbeelding van Medisch Dossier

 Medisch Dossier

Medisch Dossier is de Nederlandse uitgave van het Britse blad What Doctors Don’t Tell You, van de gezaghebbende medisch journaliste Lynne Mc Taggart

 

afbeelding van Molens

 Molens

Het blad "Molens" biedt een gevarieerd aanbod aan redactionele artikelen over molens. Middels verenigingsnieuws, uitgebreide achtergrondartikelen en veel restauratienieuws worden de molenliefhebbers op de hoogte gehouden van alles wat er zich in "molenland" afspeelt.

 

afbeelding van Motion windsurf magazine

 Motion windsurf magazine

Motion windsurf magazine spreekt een breed windsurfpubliek aan. Zowel de meest doorgewinterde brandingsurfer, de stunte(le)nde freestyler, de recreatieve binnenwaterracer als de leergierige beginneling kunnen zich vinden in de verhalen over verschillende vaartechnieken, spannende roadstories, new & old school moves, diepgaande interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, gave evenementen, de mooiste foto’s en allerhande praktische info en tips.

 

afbeelding van Muziek & Liturgie

 Muziek & Liturgie

Muziek & Liturgie is een tijdschrift voor kerkmuziek in de breedste zin van het woord, met als doelstelling de behartiging en bevordering van liturgische muziek.

 

afbeelding van O2

 O2

O2 is de kwartaaluitgave van de NVFL en informeert de lezer o.a. over ontwikkelingen in vaktechnische zin en op het gebied van zaken die de oedeem en oncologische fysiotherapeutische behandeling kunnen ondersteunen.

 

afbeelding van Observant

 Observant

Observant is het enige blad aan de Universiteit Maastricht dat voor alle studenten en medewerkers bestemd is. Het bevat nieuws, achtergrondverhalen, columns en series over wetenschappelijk onderwijs en onderzoek, bestuurlijke zaken en het studentenleven.

 

afbeelding van Ocean Energy Resources

 Ocean Energy Resources

Ocean Energy Resources is het toonaangevende vakblad voor de winning van fossiele brandstoffen en windenergie. Met nieuwsfeiten, reportages, interviews en achtergrondartikelen worden de lezers van Ocean Energy Resources 6 keer per jaar geïnformeerd over een breed scala aan technische ontwikkelingen en innovatieve technologie binnen de totale offshore-industrie.

 

afbeelding van Orde

 Orde

Orde is het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de beroepsvereniging van universitair gevormde belastingadviseurs en bedrijfsfiscalisten. Een groep met gemiddeld een hoog welstandsniveau, die tot het topsegment van de markt behoort.

 

afbeelding van Outdoor & Avontuur

 Outdoor & Avontuur

Outdoor & Avontuur’ is een eenmaal per jaar verschijnende uitgave over de mooiste, avontuurlijke bestemmingen ter wereld.

 

afbeelding van Pro Shots Magazine

 Pro Shots Magazine

Het blad telt 48 pagina’s met vaste rubrieken die een inkijk geven in het leven van voetballers, mensen met in de mediawereld, klanten en medewerkers van het bedrijf Pro Shots.

 

afbeelding van Profielen

 Profielen

Profielen is het onafhankelijke informatie- en opinieblad van de Hogeschool Rotterdam.

 

afbeelding van Propria Cures

 Propria Cures

Propria Cures is het oudste literair satirische studentenblad van Nederland. Sedert 1890 worden de kolommen gevuld met satire, hoogdravende poëzie, onweerstaanbare columns, polemiek en korte verhalen.

 

afbeelding van Punt

 Punt

Punt is het maandblad van Avans Hogeschool met vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg en bereikt 30.000 studenten en 2.400 medewerkers.

 

afbeelding van PV-Magazine

 PV-Magazine

Het ANPV Magazine is het ledenblad van de Algemene Nederlandse Politie Vereniging (ANPV), een politie-vakbondorganisatie voor iedereen die bij de politie werkt, buitengewone opsporingsambtenaren en toezichthouders.

 

afbeelding van Radbode

 Radbode

Radbode is het maandelijks verschijnend magazine voor medewerkers en gepensioneerden van het Radboudumc in Nijmegen. Het staat in nauwe verbinding met andere interne communicatiekanalen.

 

afbeelding van Reis- & Vakantiekrant

 Reis- & Vakantiekrant

Elke december verschijnt in een oplage van 250.000 exemplaren de Reis- & Vakantiekrant. Deze krant wordt verspreid op o.a. de Vakantiebeurs te Utrecht en huis-aan-huis in de betere postcodegebieden van o.a. Haarlem, Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Groningen en Leeuwarden. In centra van deze steden wordt de krant ook verspreid in openbare ruimtes, wachtkamers en leestafels van bijvoorbeeld restaurants, bistro's, bioscopen en musea.

 

afbeelding van Remedial Teaching

 Remedial Teaching

Het Tijdschrift voor Remedial Teaching biedt actuele en praktische informatie op het gebied van remedial teaching.

 

afbeelding van Resource

 Resource

Het magazine Resource en de website Resource-online.nl zijn het onafhankelijke nieuwsmedium voor medewerkers en studenten van Wageningen University & Research. Zowel in het Nederlands als in de Engelse taal. Naast het brengen van nieuws en achtergronden biedt Resource een platform voor opinie en debat.

 

afbeelding van STIEF m/v

 STIEF m/v

Hèt magazine voor stiefouders en iedereen die met stiefouders te maken heeft.

 

afbeelding van Taste snowboard magazine

 Taste snowboard magazine

Met een zorgvuldig samengestelde mix van sport en lifestyle is Taste bestemd voor een breed snowboardpubliek, waarin zowel de beginner als wel de gevorderde snowboarder met informatieve en beschrijvende artikelen van zijn favoriete sport mag proeven.

 

afbeelding van TENNiS Magazine

 TENNiS Magazine

Een luxe magazine van 100 pagina’s dat 7 keer per jaar verschijnt, in zowel (boek)winkels als bij abonnees. Het magazine staat bekend om zijn prachtige foto’s, interviews, reportages, columns, analyses en mooie prijzen.

 

afbeelding van The Optimist

 The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staan wij voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit.

 

afbeelding van TM&G

 TM&G

Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid is het enige vaktijdschrift dat zich exclusief richt op de verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg.

 

afbeelding van Top Magazine

 Top Magazine

TOP Magazine, een magazine die de Tuinbouw Ondernemersprijs maakt om de genomineerde kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemer van het jaar te communiceren. Een mooie uitgave van 32 pagina’s waarin het ondernemerschap centraal staat.

 

afbeelding van TOPHAIR

 TOPHAIR

TOPHAIR magazine Benelux is het meest verschijnende [11x per jaar] en dikste vakglossy voor de professionele kapper.

 

afbeelding van Trajectum

 Trajectum

Trajectum is het redactioneel onafhankelijk platform voor studenten en medewerkers van de Hogeschool Utrecht (HU).

 

afbeelding van Uitvaart

 Uitvaart

“Vakblad Uitvaart”, een uitgave van Uitvaart Media, is sinds 1985 hét onafhankelijke vakblad voor de totale uitvaartbranche in Nederland. Het vakblad is actueel, objectief en spreekt de taal van vakgenoten.

 

afbeelding van Univers

 Univers

Univers is het onafhankelijk magazine van de Universiteit van Tilburg. Met een mix van nieuws, human interest, achtergrondverhalen, interviews, opinie en cultuurrecensies weet Univers zowel studenten als medewerkers aan zich te binden.

 

afbeelding van UP/DOWN moutainbike mag.

 UP/DOWN moutainbike mag.

Met een mix van sport en lifestyle is UP/DOWN bestemd voor een breed mountainbikepubliek, waardoor zowel de beginner als gevorderde biker met informatieve en beschrijvende artikelen meer uit deze sport kan halen.

 

afbeelding van Vieren! Magazine

 Vieren! Magazine

Iedere vereniging heeft zijn eigen katern met redactionele artikelen over de desbetreffende aandoening, informatie over de activiteiten van elke vereniging, verslagen in begrijpelijke taal van wetenschappelijk onderzoek en gegevens over (nieuwe) hulpmiddelen, regelingen en wetgeving. Maar ook aandacht voor human interest, interviews en achtergrondinformatie.

 

afbeelding van VNC Magazine

 VNC Magazine

Een informatief magazine voor stewardessen/stewards/senior- en assistent-pursers van KLM, KLM cityhopper (KLC), transavia, easyJet en TUI.

 

afbeelding van Vooruitgang-Stomavereniging

 Vooruitgang-Stomavereniging

De Vooruitgang is het kwartaalmagazine van de Stomavereniging.

 

afbeelding van VOX

 VOX

VOX is het maandelijkse onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit Nijmegen. VOX is een actief forum voor de leden van de universitaire gemeenschap.

 

afbeelding van White freeski magazine

 White freeski magazine

White freeski magazine geeft genoeg technische en praktische informatie voor zowel beginners als vergevorderden over de nieuwste materialen en laatste skitechnieken, hot moves en avontuurlijke roadstories.

 

afbeelding van Wielrenblad

 Wielrenblad

Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers.

 

afbeelding van WILD Magazine

 WILD Magazine

‘WILD’ is een eenmaal per jaar verschijnende uitgave over de mooiste wildlife- en natuurreizen ter wereld.

 

afbeelding van Win

 Win

De Win´ is het onafhankelijke nieuws- en opinieblad van de Hogeschool Windesheim te Zwolle en Almere. De krant wordt verspreid onder de 20.500 studenten en 2.000 medewerkers op de campus en daarnaast in de Zwolse studentencafé’s.

 

afbeelding van XPO

 XPO

HÉT KUNST- EN CULTUURPLATFORM

 

afbeelding van Zomeragenda

 Zomeragenda

De Zomeragenda bevat een overzicht van (orgel)concerten in de periode juni t/m september in Nederland.

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarieven