Afdrukken

afbeelding van BBMP

 BBMP

Het bestuurs- en directietijdschrift BBMP voor de kinderopvang neemt met ingang van april 2016 een nieuwe wending. Een verdere integratie van kinderopvang en primair onderwijs wordt door vele initiatieven en door de overheid bepleit, waardoor de grenzen tussen beide soorten voorzieningen in zekere zin vervagen en beide voorzieningen meer in elkaar gaan overlopen.

 
Afdrukken

afbeelding van KIDDO

 KIDDO

KIDDO biedt pedagogische (vak)informatie en ondersteuning,expertise,informatie vanuit het werkveld, waarschuwingen voor valkuilen,tips en handreikingen.

 
Afdrukken

afbeelding van Ouderschapskennis

 Ouderschapskennis

Ouderschapskennis is een tijdschrift voor de studie van ouderschap, ouderschapsproblematiek en ouderbegeleidingsmethodiek.

 
Afdrukken

afbeelding van Pip

 Pip

Pedagogiek In Praktijk Magazine biedt een platform voor discussie over pedagogische vraagstukken en becommentarieert actuele ontwikkelingen in opvoeding en onderwijs.

 
Afdrukken

afbeelding van SoziO

 SoziO

SoziO is hét vakblad voor sociale en pedagogische beroepen. SoziO koppelt diepgang aan toegankelijkheid. Met onder meer; opiniërende artikelen over zorg en welzijn, actuele bijdragen over onderzoek, interventies en methodieken en toegankelijke reportages over het werk van de sociale professional.

 
Afdrukken

afbeelding van Waardenwerk

 Waardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken op drie onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarievenAlle mediaVaktijdschriftenPedagogisch / Opvoedkundig