Afdrukken

afbeelding van Burda

 Burda

Burda style is het grootste internationaal verspreide tijdschrift voor zelfmaakmode. Het basisconcept van de maandelijkse uitgave is de internationale trends op de voet te volgen en deze naar draagbare zelfmaakmode te vertalen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan accessoires, beauty, creatieve ideetjes, woonaccessoires en kinderkleren.

 
Afdrukken

afbeelding van De Caravan

 De Caravan

‘De Caravan’ is het clubblad van de Nederlandse Caravan Club, een vereniging waar ruim 2.500 gezinnen lid van zijn.

 
Afdrukken

afbeelding van Fastball Magazine

 Fastball Magazine

Fastball Magazine is een maandelijks periodiek glossy magazine, waarvan de belangrijkste focus op de Nederlandse honk- en softbalcompetitie ligt. Het magazine verschijnt in print en wordt bij de abonnees op de mat bezorgd. Hiernaast is er een groep van winkels die het blad los verkoopt.

 
Afdrukken

afbeelding van TENNiS Magazine

 TENNiS Magazine

Een luxe magazine van 100 pagina’s dat 7 keer per jaar verschijnt, in zowel (boek)winkels als bij abonnees. Het magazine staat bekend om zijn prachtige foto’s, interviews, reportages, columns, analyses en mooie prijzen.

 
Afdrukken

afbeelding van The Optimist

 The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staan wij voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit.

 
Afdrukken

 

XPO Magazine is een nieuwe tweetalig (NL-E) special interest-blad. Kunst, muziek, toneel, theater, musical, dans, literatuur, film en festivals krijgen een podium op dit nieuwe platform. Kunst- en cultuuraanbieders kunnen er hun eigen verhaal vertellen. XPO Magazine wordt gratis verspreid op belangrijke culturele plekken in Amsterdam, Rotterdam & Haarlem en via digitale abonnementen. Het magazine is een alternatief voor kostbare en lastig uit te voeren losse acties. Daarmee is XPO Magazine een makkelijke én financieel aantrekkelijke manier om uw bereik te vergroten. XPO Magazine ademt kunst en cultuur. Het is een stilistisch blad met groot beeld (25 x 32 cm), een rustig bladritme en een stijlvolle vormgeving. Abonnees waarderen het blad met gemiddeld een 8,3 voor inhoud en vormgeving.


DOELGROEP
• 30-plussers met belangstelling voor kunst en cultuur
• behorend tot de hogere welstandsklasse en inkomensgroepen
• geïnteresseerd in schoonheid, verdieping, ontwikkeling en duurzaamheid
• Engelstalige toeristen en expats • Frequente bezoekers zijn van galeries, musea, theaters, concert- en danszalen, bioscopen en festivals

 
Afdrukken

afbeelding van XPO

 XPO

HÉT KUNST- EN CULTUURPLATFORM

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarievenAlle mediaVaktijdschriftenHobby & vrije tijd