Afdrukken
Cover ICT & Health

Uitgave van:
Tom Xhofleer

Verschijningsfrequentie
6x per jaar

ICT & Health

Karakteristiek

In het magazine staan diepgaande artikelen over het hele spectrum van ICT&health: van de implementatie van een nieuw systeem in een huisartsenpraktijk tot en met spectaculaire innovaties die verrassend dichtbij zijn. Magazines prikkelen op een andere manier dan online content. Mensen nemen meer tijd voor een magazine. Daarnaast is de zintuiglijke ervaring bij het lezen van een gedrukt vakmagazine een hele specifieke: het blad in handen, de mogelijkheid om het mee te nemen en door te geven.
Online:
Via de website wordt de doelgroep op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen. Bijna elke werkdag staat er een ge-up-date overzicht met handige samenvattingen van nieuws uit de hele wereld. Als adverteerder kunt u uw kunde laten zien in een gastblog, evenementen op de kalender laten zetten en banners of vacatures plaatsen.

Doelgroep

Artsen, medisch specialisten, zorgwerkers, stakeholders in de zorg, bestuurders, alle ziekenhuizen, verpleeghuizen, onderzoekcentra, medische- en patiëntenverenigingen, TU's, ontwikkelaars, zorg-gerelateerde bedrijven, onderzoekers, opleidingsinstituten, medische studenten, ICT-Bedrijven, zorgverzekeraars, banken en daarnaast de Nederlandse overheid zelf en alle gemeenten.