Afdrukken
Cover Veine

Uitgave van:
Stichting Veine

Verschijningsfrequentie
4x per jaar

Veine

Karakteristiek

Veine moet een platform zijn waar ouders en anderen die dagelijks omgaan met lichamelijk beperkte kinderen positieve en praktische handvatten krijgen om kinderen nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling.
Uitgangspunt van Veine is informeren. We willen onze lezers laten weten wat er speelt op het vlak van medische ontwikkelingen, hulpmiddelen, therapieën en allerlei praktische zaken waar ouders en begeleiders mee te maken hebben. Zo zullen wij onder andere aandacht besteden aan vakanties, vrije tijd, sport, wonen, vervoer, wetgeving en financiën. Waarbij we de informatie niet zullen beoordelen of kwalificeren. We zullen ervaringsdeskundigen interviewen en hun mening laten geven, maar een oordelen laten we graag aan u als lezen over.

Doelgroep

Veine richt zich op ouders van lichamelijk beperkte kinderen. Met de informatie in Veine willen we de zoektocht van deze ouders vereenvoudigen. De zoektocht naar medische informatie, therapiemogelijkheden, ondersteunende middelen en allerhande andere praktische zaken waar ouders tegenaan lopen.