Afdrukken

afbeelding van BOSK Magazine

 BOSK Magazine

Het BOSK Magazine biedt een grote verscheidenheid aan redactionele artikelen over verschillende handicaps en informatie over de activiteiten van de BOSK, verslagen in begrijpelijke taal van wetenschappelijk onderzoek en gegevens over (nieuwe) hulpmiddelen, regelingen en wetgeving.

 
Afdrukken

afbeelding van De Dokter

 De Dokter

De Dokter geeft huisartsen een actueel beeld van de thema’s die het belang van de huisarts direct raken. Van de manier waarop ze de zorg voor de patiënt organiseren tot zaken als administratie, personeelszaken en de inrichting van de praktijk.

 
Afdrukken

afbeelding van Down + Up

 Down + Up

De stichting stelt zich als doel om, zonder enige binding met politieke, levensbeschouwelijke of godsdienstige opvattingen en zonder aanzien van ras of nationaliteit, al datgene te bevorderen wat bij kan dragen aan de ontplooiing en ontwikkeling van kinderen en volwassenen met Downsyndroom.

 
Afdrukken

afbeelding van Ergotherapie Magazine

 Ergotherapie Magazine

Ergotherapie Magazine is een informerend, opiniërend, leesbaar en aantrekkelijk magazine. Het is niet alleen onmisbaar voor de (aankomend) ergotherapeut, maar ook voor mensen uit andere (para-) medische beroepen, mensen uit de verzekeringswereld, beleidsmakers en politici.

 
Afdrukken

afbeelding van Fysiopraxis

 Fysiopraxis

FysioPraxis is het officiële tijdschrift van het koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). FysioPraxis informeert haar leden over fysiotherapie in de breedste zin van het woord.

 
Afdrukken

afbeelding van ICT & Health

 ICT & Health

In het magazine staan diepgaande artikelen over het hele spectrum van ICT&health: van de implementatie van een nieuw systeem in een huisartsenpraktijk tot en met spectaculaire innovaties die verrassend dichtbij zijn.

 
Afdrukken

afbeelding van Kinderarts en samenleving

 Kinderarts en samenleving

Kinderarts en Samenleving is het journalistieke verenigingsmagazine voor de leden van de NVK (Nederlandse Vereniging voor Kinder-geneeskunde.

 
Afdrukken

afbeelding van Medisch Dossier

 Medisch Dossier

Kinderarts en Samenleving is het journalistieke verenigingsmagazine voor de leden van de NVK (Nederlandse Vereniging voor Kinder-geneeskunde.

 
Afdrukken

afbeelding van MenSen

 MenSen

MenSen biedt nieuws over de ontwikkelingen van MS, achtergrondverhalen, interviews, columns, etc.

 
Afdrukken

afbeelding van O2

 O2

O2 is de kwartaaluitgave van de NVFL en informeert de lezer o.a. over ontwikkelingen in vaktechnische zin en op het gebied van zaken die de oedeem-fysiotherapeutische behandeling kunnen ondersteunen.

 
Afdrukken

afbeelding van Participatie en Herstel

 Participatie en Herstel

Participatie en Herstel is een vaktijdschrift voor rehabilitatie van mensen met een psychische beperking.

 
Afdrukken

afbeelding van Radbode

 Radbode

Radbode is het maandelijks verschijnend magazine voor medewerkers en gepensioneerden van het Radboudumc in Nijmegen. Het staat in nauwe verbinding met andere interne communicatiekanalen.

 
Afdrukken

afbeelding van Remedial Teaching

 Remedial Teaching

Het Tijdschrift voor Remedial Teaching biedt actuele en praktische informatie op het gebied van remedial teaching.

 
Afdrukken

afbeelding van Revalidatie Magazine Digitaal & Print

 Revalidatie Magazine Digitaal & Print

In Revalidatie Magazine digitaal komen in ieder nummer drie thema's terug die worden uitgewerkt in artikelen en rubrieken.

 
Afdrukken

afbeelding van Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid

 Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid

Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid is het enige vaktijdschrift dat zich exclusief richt op de verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg.

 
Afdrukken

afbeelding van Tijdschrift voor Psychiatrie

 Tijdschrift voor Psychiatrie

Het Tijdschrift voor Psychiatrie is al meer dan 50 jaar het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift op het gebied van psychiatrie.

 
Afdrukken

afbeelding van Veine

 Veine

Veine moet een platform zijn waar ouders en anderen die dagelijks omgaan met lichamelijk beperkte kinderen positieve en praktische handvatten krijgen om kinderen nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling.

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarievenAlle mediaVaktijdschriftenGezondheidszorg