Afdrukken

afbeelding van C Magazine

 C Magazine

C Magazine is het magazine voor communicatieprofessionals van Logeion, vereniging voor communicatie.

 
Afdrukken

afbeelding van De Beursbengel

 De Beursbengel

Lezers van de Beursbengel beschouwen ‘verzekeren’ als een vak.

 
Afdrukken

afbeelding van Forum

 Forum

Forum is het opinieblad van VNO-NCW, de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. Forum verschijnt 11 keer per jaar en publiceert dagelijks nieuwe artikelen, columns en meer op www.opiniebladforum.nl.

 
Afdrukken

afbeelding van Jaarboek Openbare Bibliotheken

 Jaarboek Openbare Bibliotheken

Het Jaarboek Openbare Bibliotheken biedt een compleet en geactualiseerd overzicht van adressen en gegevens van openbare bibliotheken, provinciale bibliotheekcentrales, bibliotheken met een wetenschappelijke steunfunctie en tal van nationale organisaties op het gebied van het openbaar bibliotheekwezen. Een adressengids die het gehele jaar door als naslagwerk wordt geraadpleegd.

 
Afdrukken

afbeelding van Ocean Energy Resources

 Ocean Energy Resources

Ocean Energy Resources is het toonaangevende vakblad voor de winning van fossiele brandstoffen en windenergie. Met nieuwsfeiten, reportages, interviews en achtergrondartikelen worden de lezers van Ocean Energy Resources 6 keer per jaar geïnformeerd over een breed scala aan technische ontwikkelingen en innovatieve technologie binnen de totale offshore-industrie.

 
Afdrukken

afbeelding van Orde

 Orde

Orde is het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de beroepsvereniging van universitair gevormde belastingadviseurs en bedrijfsfiscalisten. Een groep met gemiddeld een hoog welstandsniveau, die tot het topsegment van de markt behoort.

 
Afdrukken

afbeelding van Uitvaart

 Uitvaart

“Vakblad Uitvaart”, een uitgave van Uitvaart Media, is sinds 1985 hét onafhankelijke vakblad voor de totale uitvaartbranche in Nederland. Het vakblad is actueel, objectief en spreekt de taal van vakgenoten.

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarievenAlle mediaVaktijdschriftenZakelijke dienstverlening